21/07/2024

Warme Winter Weide uitgebreid met schaatsbaan

Efteling-bezoekers kunnen vanaf vandaag weer genieten van  de warme en winterse sferen van de Winter EftelingVoor de 24e keer op rij is het attractiepark omgetoverd tot een waar winterparadijs met knisperende Vreugdevuren, sfeervolle guirlandes en duizenden lichtjes. Zoals vertrouwd hebben de attracties en Efteling-bewoners, zoals Langnek en Holle Bolle Gijs, een winters jasje gekregen. Tevens is na twee jaar afwezigheid de schaatsbaan terug, dus kan er als vanouds geschaatst worden. De Warme Winter Weide, een nostalgische winterse weide met horeca en entertainment, is uitgebreid met een openluchtschaatsbaan. De Winter Efteling is tot en met 5 maart 2023 te bezoeken. 

Op de Warme Winter Weide is dagelijks extra entertainment en hartverwarmend muzikaal aanbod te vinden. Onder meer Pardoes en Pardijn verwelkomen kinderen in de arrenslee en Fay de Fee en Pinokkio proberen het te laten het sneeuwen. Daarnaast kunnen bezoekers zich laten verwarmen door de muziek van Zang & Gelukkig. Vanaf 10 december zorgen Mijnheer en Mevrouw Tijd, van theatershow CARO, in weekenden en vakanties voor een Wonderful Wintertime met winterse liedjes in het Carrousel Paleis. Het Sprookjesbos is ’s avonds prachtig verlicht en iedere dag wordt spectaculair afgesloten met de kleurrijke watershow Aquanura. 

Oud & Nieuw feest
Oudjaarsavond wordt ook dit jaar sprookjesachtig gevierd in de Winter Efteling. Tussen 19.00 en 01.00 uur is er een feestelijke avondopenstelling met live entertainment. Meer informatie over het programma en de ticketverkoop is terug te vinden op efteling.com. 

Kijk voor een gedetailleerd overzicht van het aanbod en openingstijden op efteling.com..

https://www.facebook.com/Pretparkmedia.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *